Tecnologia digital: text eficient (II)

Bona tarda,

Una vegada finalitzada la redacció del projecte, sembla convenient valorar-ne la composició.

Hem intentat assolir una redacció conjunta que, sembla, no està lluny del què en teoria es tracta. Cada apartat del projecte ha estat més o menys controlat per un membre o altre i, al final, entre tots hi hem afegit o modificat aspectes. Per altra banda, entre tots hem anat revisant i realitzant les correcions sintàctiques, gramaticals o ortogràfiques que creiem convenients, de manera, que hem garantitzat una bona correcció lingüística.

Salutacions,

Marià Mallén

Aquesta entrada s'ha publicat en Autoavaluació projecte i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tecnologia digital: text eficient (II)

  1. Bon dia,

    M’agrada molt Marià que facis aquesta reflexió sobre la redacció conjunta. Finalment hem aconseguit desenvolupar entre tots els continguts del treball, tot i que al començament ens semblava una mica difícil això de redactar conjuntament els apartats de la wiki.

    Penso que ens hem organitzat bé, deixant primer que cada membre de l’equip fos responsable d’un apartat i, ara, cap al final del procés, tots ens hem involucrat en la redacció definitiva dels continguts.

    Una abraçada,

    Aina

Deixa un comentari