Presentació

Benvingudes i benvinguts al blog d’Ocells d’ales cosides, un grup format per l’Aina, la Belén, en Marià i en Carles.  El nom el va proposar l’Aina,  i prové d’un poema de Joan Oliver “Fragments d’un retaule”. Ens va agradar i vam acceptar.

Som un grup d’estudiants de Llengua i Literatura Catalanes, que ens hem endinsat en el món dels blogs i els wikis gràcies a l’assignatura de Competències TIC, i aquest és el blog que farà la funció de diari de treball per seguir una mica les nostres evolucions en el wiki que hem de construir.

Després d’uns dubtes sobre quin tema triar, finalment vam escombrar més aviat cap a casa. El tema sobre el qual versarà tota aquesta història és la Literatura catalana de postguerra i altres moviments europeus, una aproximació cap a una literatura no lligada a la llengua. Analitzarem les polèmiques i implicacions que va suposar la postguerra, tant en català com en castellà, i altres moviments europeus paral·lels, per poder definir una literatura europea no lligada a la llengua en si, sinó a un espai polític i geogràfic.

“Passeu, passeu”!

Ocells d’ales cosides

Deixa un comentari