Comiat

Ha arribat el moment de fer l’última entrada en aquest blog, el nostre diari de treball. Al llarg d’aquests mesos hem pogut desenvolupar i adquirir diferents competències en l’àmbit de les competències TIC i com ja hem esmentat en anteriors entrades  ha estat un procés intens, però molt interessant.

Per tal d’acomiadar-nos hem cregut oportú fer algunes reflexions sobre el treball en equip en entorns virtuals, una experiència que per a molts de nosaltres ha estat totalment nova.

Com a grup hem après moltes coses, sobretot dels errors que hem comès. En alguns moments no ha estat fàcil, però tot i així hem sabut tirar endavant i desenvolupar un bon projecte final. Valorem molt positivament el fet d’haver après a gestionar la diversitat de punts de vista que s’han generat al llarg del procés i creiem que fruit de l’anàlisi i el debat que s’ha produït en el fòrum del grup hem aconseguit plasmar tot això en el nostre treball.

Hi ha hagut algunes coses negatives, com a tots els grups, però la bona comunicació que s’ha establert entre nosaltres ha pal·liat aquests petits inconvenients gairebé sempre derivats de la poca regularitat i constància de connexió. Això ha provocat que en alguns moments no es complissin els acords que havíem consensuat a l’inci del treball dificultant la gestió de les tasques.

Tot i així hem treballat amb respecte i companyerisme; i la voluntat de realitzar el treball ha fet que finalment aconseguíssim una bona entesa entre tots els membres.

Si tornéssim a començar segurament procuraríem millorar aspectes com l’organització i la freqüència en la connexió per tal de facilitar la comunicació i millorar l’intercanvi d’informació. Així com també ens esforçaríem per aconseguir que la intensitat de treball fos constant durant tota la PAC, evitant d’aquesta manera situacions d’estrès generades pel fet de deixar la feina pels últims dies.

Estem molt satisfets amb el resultat final i amb el procés seguit. Ha estat un aprenentatge constant, tant a nivell tecnològic, com a nivell de continguts, però sobretot volem destacar les competències adquirides en l’àmbit de la gestió d’un grup que treballa virtualment.

Ha estat un plaer poder treballar conjuntament i amb aquestes bones sensacions ens acomiadem d’aquest espai que ha sigut el lloc de reflexió del nostre grup, format per la Belén, en Carles, en Marià i l’Aina.

Fins la propera!

Ocells d’ales cosides

Aquesta entrada s'ha publicat en Comiat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari