Avís a navegants

Hola a tothom, companyes i companys, i futurs estudiants.

Abans de donar el comiat, i com a mode de prefinalització del projecte, ens agradaria molt compartir les sensacions del nostre projecte en tots els sentits, i voldríem que servís d’experiència per a futurs estudiants que ens puguin llegir.

Malgrat que, durant els primers dies de semestre, un treball en grup i de manera asíncrona ens pot semblar una bajanada en un espai virtual, mica en mica hem anat trobant la manera d’entendre’ns i de compartir aquest espai. Ha estat una experiència molt agradable i molt interessant treballar amb els companys un projecte virtual tot i els inicis dubitatius. Una de les coses que hem après, és que no hem de deixar la feina pel final perquè s’acumula, amb les presses el treball empitjora, i es deixen de banda aspectes com el disseny o el repàs de continguts, així que trieu un tema en el qual us trobeu còmodes perquè després us serà més fàcil desenvolupar-lo. No tingueu por del gestor bibliogràfic Zotero,  no mossega malgrat semblar que té dents afilades. No tingueu por del blog i del wiki i sigueu atrevits, tampoc mosseguen, malgrat que al principi tot ho veureu gris.

Cadascú és un món, així que és inevitable dominar totes les tasques. Potser algú domina més el redactat o el contingut del projecte i un altre l’aspecte tecnològic. Si sabem donar un equilibri a tot això, repartint sempre les feines equitativament, ens pot sortir un treball excel·lent, però, tenint clar que no hem d’oblidar cap tasca de grup, perquè sinó no aprendrem res del treball, i això és segurament el més important. I us podem dir que sí, que hem après molt d’actitud digital cívica, d’edició de wikis i de blog i també del tema del nostre treball. Ha estat una experiència inoblidable, i segur que ens trobarem tots a faltar, i trobarem a faltar anar a l’espai de grup a veure què ha dit la companya o el company.

Molts ànims a totes i tots els que comenceu aquesta aventura. Connecteu-vos sovint, perquè la freqüència en la comunicació us ajudarà a sentir el company més proper i això farà millorar la cohesió, sigueu sincers, doneu-vos ànims i no retrets, i sobretot no us rendiu ni defalliu!!

Per acabar, donar les gràcies al Jordi, el nostre consultor-“guia”  per la seva paciència i a tota la resta de companys de l’aula.

Salutacions a tots i molta sort en el vostre viatge!

Ocells d’ales cosides

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari