Planificació i gestió del projecte

Benvolguts companys,

Sembla que el nostre treball en grup està a punt de finalitzar i he cregut convenient fer una entrada sobre la planificació i la gestió del projecte.

Cal dir que no sempre hem estat estrictes pel que fa al seguiment de la planificació del treball, tot i que hem aconseguit finalitzar les entregues el dia establert.

Penso que no hem gestionat el nostre temps eficaçment, ja que gairebé sempre hem hagut de treballar molt a última hora i això només és degut a que no hem dedicat el temps que es requeria durant les dates previstes per a realitzar les tasques que s’havien de fer. Aquest fet ha provocat que al llarg del procés de treball haguéssim d’anar revisant la planificació per tal d’assolir l’objectiu final de cada pràctica.

També sento la necessitat d’esmentar que no tots els membres del grup hem complert amb els acords inicials de connexió i treball i això ha dificultat l’evolució satisfactòria del projecte. Sovint la tasca prevista per a  algun dels membres s’ha hagut de repartir entre els altres i això ha estat perjudicial pel bon funcionament del grup.

Tot i així aquesta no ha estat la tònica habitual de tots els components de l’equip i aquest fet ha ajudat a que la feina tirés endavant. Cal dir, però, que si la dedicació hagués estat més equitativa i s’haguessin seguit els acords el nostre treball hauria estat millor.

Una abraçada,

Aina

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Autoavaluació grup i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Planificació i gestió del projecte

  1. Carles Marquès ha dit:

    Hola companyes i companys,
    Aina, estic d’acord, i com ja vaig dir en anteriors comentaris, això no ens ha permès anar sobrats, per dedicar-nos a altres aspectes diguem que més superficials o més estètics del blog i del wiki. Per sort, ho hem anat superant.

    Salutacions,
    Carles Marquès

  2. mallencivit ha dit:

    Bona tarda,

    Estic completament d’acord amb tot lo esmentat en aquest fil. La feina feta entre naltros no ha estat del tot equivalent i això ens a dut a tenir presses cap al final, de la mateixa manera que havia passat en anteriors pacs. De totes maneres, hem aconseguit elaborar un bon projecte -d’això n’estava segur-, a veure què en diuen els altres companys. A més, hem après molt de cara a futurs treballs en grup.

    Salutacions,
    Marià Mallén

Deixa un comentari